Toimipaikat

Kouvolan toimipaikka

Kouvolan toimipaikan sijainti

Kouvolan toimipaikan edunvalvontayksikkö sijaitsee Kauppalankadun varrella oikeus-ja poliisitalossa ensimmäisessä kerroksessa. Oikeus- ja poliisitalo sijaitsee puolestaan Kouvolan paloaseman vieressä.

Sisäänkäynti on rakennuksen kaupunginpuoleiselta sivustalta (C-porras). Rakennuksen edustalla on paikoitustilaa ja 1. kerroksessa sijaitsevaan toimistoomme pääsee vaivattomasti myös pyörätuolilla.

Kartta, katso Googlen kartasta

Kotkan toimipaikka

Kotkan toimipaikan yleinen edunvalvonta sijaitsee Kotkansaarella valtion virastotalossa. Virasto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja talossa on inva-sisäänkäynti.

Virastotalo sijaitsee Kotkan kauppatorin vierellä, Kirkkokadun, Laivurinkadun ja Vuorikadun varrella. Edunvalvontatoimisto on Vuorikadun puoleisessa osassa, ensimmäisessä kerroksessa. Sisäänkäynti on Vuorikadulta, myös inva-sisäänkäynti.

Maksuttomia pysäköintipaikkoja on virastotalon vieressä sijaitsevalla pysäköintipaikalla, jonne ajo Vuorikadulta ylös ramppia pitkin, sekä Vuorikadun ja muiden lähikatujen varrella.

Virastotalon vieressä on invapysäköintipaikka.

Linja-autoyhteydet: Ruukinkadulle ajavien paikallisvuorojen lähimmät pysäkit ovat Kauppatorilla, Keskuskadun ja Kirkkokadun varrella. Muut linja-autovuorot ajavat linja-autoasemalle, joka on noin kilometrin päässä.

Rautateitse tultaessa lähin pysähdyspaikka on Sataman seisake Matkustajasatamassa, josta matkaa on noin puoli kilometriä.

Kartta, katso Googlen kartasta

 
Julkaistu 19.3.2018