Etusivu » Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Sivustolla esitellään oikeuslaitoksen toimintaa osa-alueittain. Sivuston yläpalkista voi valita osa-alueen Oikeusapu, Syyttäjälaitos, Tuomioistuimet, Ulosotto, Rikosseuraamus tai Erillisiyksiköt.

Oikeuslaitoksen virastojen palvelusivut

Virastojen palvelusivut löytyvät yhteystiedot-osiosta. Virastojen sivuilla esitellään viraston omia tietoja, yleiset ja yhteiset asiat on esitelty osa-alueen yhteisessä osassa sivustoa.

Tekijänoikeus

Oikeusministeriöllä ja oikeuslaitoksen virastoilla on tekijänoikeus kaikkeen oikeuslaitoksen sivuille tehtyyn ja tuotettuun materiaaliin (teksti, asiasisältö ja kuvat). Oikeuslaitoksen sivujen sisältöä ei saa käyttää eikä lainata muussa yhteydessä ilman lupaa ja mainintaa lähteestä. Mikäli sivun aineisto ei ole oikeusministeriön tai oikeuslaitoksen virastojen tekemää, tekijänoikeuden haltija on erikseen mainittu.

Näillä sivuilla annetaan yleistä tietoa oikeuslaitoksen toiminnasta. Erityistapauksia eikä poikkeuksia ole selostettu. Pelkästään näiden tietojen perusteella ei välttämättä voi huolehtia oikeudellisista asioista esimerkiksi tuomioistuimissa.

Oikeusministeriö ei vastaa sisällössä mahdollisesti ilmenevistä puutteista.

Rekisteriseloste

Automaattinen tiedonkeräys

Yksittäisistä kävijöistä ei kerätä tietoa. Käytössä olevalle palvelimelle jää kuitenkin tietoja, jotka tuottavat kootusti tietoa sivuston kävijöistä.

Oikeuslaitoksen sivuilla kävijöistä kerätään kootusti seuraavaa tietoa:

  • Kenen palveluntarjoajan verkkoa kävijä käyttää.
  • Miltä sivulta kävijä on siirtynyt palveluun ja miltä sivulta hän poistuu palvelusta.
  • Lisäksi sivustosta kerätään sivukohtaisesti kaikkien kävijöiden kokonaiskäyntimäärä, kuinka monta käyntiä on kullakin sivulla.

Tiedonkeräys

Oikeuslaitoksen sivustolle ei rekisteröidytä, joten oikeusministeriö ei kerää tietoja kävijöistä. Mikäli kävijä lähettää vaikkapa palautetta sivuston kautta, ei hänen tietojaan luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Kävijöiden yhteystiedot säilytetään salassa eikä niitä luovuteta tai myydä ulkopuolisille.

 
Julkaistu 26.3.2015