Töihin alallemme

Oikeusministeriön hallinnonala pitää sisällään valtavan kirjon erilaisia työtehtäviä. Olit sitten käytännön tekijä, kehittäjä tai analyyttinen pohtija, meillä on tarjolla tehtäviä monenlaisille osaajille eri puolilla maata.

Yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä – yhdessä ja vastuullisesti

Me turvaamme yhteiskuntarauhaa ja edistämme oikeussuojaa takaamalla oikeudenmukaisen yhteiskunnan. Olemme osa oikeusvaltion toimivaa kokonaisuutta, mikä tekee työstämme yhteiskunnallisesti merkityksellistä. Alan virastot varmistavat osaltaan yhteiskunnan toimivuutta ja turvallisuutta.

Kanssamme olet osa eri alojen osaajista koostuvaa laajaa yhteisöä ja pääset tekemään monipuolista ja syvällistä asiantuntijaosaamista vaativaa työtä. Työ tarjoaa mahdollisuuksia sekä erilaisten asiakokonaisuuksien itsenäiseen hallintaan että yhteiseen tekemiseen muiden asiantuntijoiden kanssa.

Vaikuta, kehity ja etene urallasi

Oikeusministeriön hallinnonalalla, kuten valtionhallinnossa yleensäkin, on hyvät mahdollisuudet luoda omaa urapolkua etenemällä vaativampiin tai uudenlaisiin asiantuntijatehtäviin tai hakeutua esihenkilötehtäviin.

Seuraamme aikaamme ja hyödynnämme muun muassa digitalisaation mahdollisuuksia. Voit vahvistaa osaamistasi työssä oppien mm. osallistumalla yhteisiin kehittämishankkeisiin tai hakeutumalla kansainvälisiin tehtäviin. Ajantasaisella, laaja-alaisella ja monipuolisella ammatillisella täydennyskoulutuksella vahvistamme henkilöstömme valmiutta toimia muuttuvassa maailmassa.

Arvoihimme kuuluu oikeudenmukainen ja yhdenvertainen kohtelu.

Katso myös

Julkaistu 19.3.2024