Vaasan hallinto-oikeus

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8.00 – 16.15.

Toimialue: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Halsua, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Kannus, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kaustinen, Kokkola, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Lestijärvi, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Perho, Pietarsaari, Seinäjoki, Soini, Teuva, Toholampi, Uusikaarlepyy, Vaasa, Veteli, Vimpeli, Vöyri, Ähtäri

Vaasan hallinto-oikeuden tuomiopiiri ympäristönsuojelulain ja vesilain mukaisissa lupa- ja hallintopakkoasioissa on koko Suomi, lukuun ottamatta Ahvenanmaan maakuntaa. Muissa hallinto-oikeudellisissa asioissa Vaasan hallinto-oikeuden tuomiopiiriin kuuluvat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat.

Vaasan hallinto-oikeus
Käyntiosoite: Korsholmanpuistikko 43, 4. krs, 
Postiosoite: PL 204, 65101 Vaasa

Puhelin: Kirjaamo 029 56 42780
Faksi: 029 56 42760
Sähköposti: vaasa.hao(at)oikeus.fi
  Sähköpostia lähetettäessä (at)-merkintä korvataan @-merkillä.
Puhelinvaihde: 029 56 42611

Verkkolaskutusosoite

Vaasan hallinto-oikeus käsittelee ja arkistoi ostolaskunsa vain verkkolaskuina. Pyydämme teitä lähettämään laskut verkkolaskuna valtionhallinnon verkkolaskuoperaattorina toimivan OpusCapita Group Oy:n kautta.

Vaasan hallinto-oikeus vastaanottaa ostolaskunsa verkkolaskuina:

Verkkolaskutusosoite/OVT-tunnus: 003730061576141

OpusCapita Solutions Oy:n välittäjätunnus: E204503

Y-tunnus: 3006157-6

ALV-tunnus: FI30061576

Laskussa on viitetietona mainittava Vaasan hallinto-oikeus tai tilaajan nimi.

Palautamme jatkossa maksamattomina saamamme paperilaskut. Emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä laskuja, koska ne eivät ole verkkolaskuja.

Jos laskutat valtion virastoa eikä sinulla ole järjestelmää verkkolaskun lähetykseen, voit tehdä laskun Postin Verkostopalvelun tai Baswaren Supplier portaalin kautta. Verkkolaskun lähettäminen valtion virastoille on näiden palveluiden kautta maksutonta. Verkkosivustolta www.valtiokonttori.fi/verkkolaskutus löytyy palveluihin liittyvät ohjeet sekä lisätiedot. Palveluiden käyttöönotto edellyttää, että yritykselläsi on y-tunnus. Mikäli laskuttajana sinulla ei ole y-tunnusta, saat verkkolaskun lähettämiseen liittyvät ohjeet asiakasvirastosta tai Valtiokonttorista, sähköposti verkkolaskutus(at)valtiokonttori.fi.

Lisätiedot: talousyksikko.om@om.fi.

 
Julkaistu 14.1.2020