Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden tiedotteet

Koronaviruksesta aiheutuu tuomioistuimen toimintaan rajoitteita

Uutiset
29.5.2020
»

Entiset Hyvinkään, Itä-Uudenmaan, Tuusulan ja Vantaan käräjäoikeudet yhdistyivät uudeksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudeksi. Käräjäoikeusverkoston uudistuksen vuoksi myös entisten neljän käräjäoikeuden paperiarkistot muuttavat useaan eri paikkaan.

20.5.2020
»

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on varautunut koronavirusepidemian aiheuttamiin poikkeusoloihin rajoittamalla toimintaansa. Epidemiatilanteen vakauduttua käräjäoikeus lisää istuntojen määrää ja muutoinkin käynnistää toimintaansa. Käräjäoikeus ja sen työntekijät noudattavat terveysviranomaisten ohjeistusta. Käräjäoikeus huolehtii toimintansa järjestämisestä siten, että meillä asiointi on turvallista.

19.3.2020
»

Tuomioistuimet ovat yhteiskunnan keskeisiä palveluja ja niiden on huolehdittava kansalaisten oikeusturvasta kaikissa tilanteissa. Samanaikaisesti myös tuomioistuinten on omalta osaltaan osallistuttava toimiin koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

1.3.2020
»

Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden hallintopaikan toimitilat, kanslia, asiakaspalvelu ja istuntopaikat muuttivat Vantaan Tikkurilasta Vantaan Aviapolikseen 1.3.2020.

Julkaistu 20.5.2020