Ajanvaraus ja asiointi

Oikeusaputoimisto on avoinna arkisin kello 8.00 - 16.15.

Ajanvaraus

Oikeusavun ajanvaraus 029 56 60160. Aika vastaanotolle on varattava etukäteen. Ajanvarauksen voi tehdä myös sähköisesti, alla olevan linkin kautta

. Puhelimitse voi ajan varata , Vantaan ja Porvoon toimipaikkoihin, sekä Loviisan vastaanottopaikkaan.

Ajanvarauksen voi myös tehdä sähköisesti

Talous- ja velkaneuvonnan ajanvaraus 029 56 60175. Aika vastaanotolle on varattava etukäteen. Talous- ja velkaneuvonnalla ei vielä ole sähköistä asiointia käytössä.

Sähköinen asiointi

Ennen ajanvarauksen tekemistä tai sen jälkeen oikeusapuhakemuksen voi tehdä sähköisesti täyttämällä internetissä oikeushallinnon asiointipalvelussa sähköisen lomakkeen. Lisätietoja asiasta on oikeushallinnon sivuilla Oikeusavun asiointipalvelut ja Oikeusavun sähköinen asiointi.

Sähköiseen asiointiin pääset oheisesta linkistä https://asiointi.oikeus.fi/

Talous- ja velkaneuvonnalla ei ole käytössä sähköistä asiointia.

Puhelinneuvonta

OIKEUSAPU

Yksinkertaisissa oikeudellisissa asioissa voi neuvoa kysyä myös puhelimitse. Puhelinneuvontaan tulee tehdä ajanvaraus numerosta 029 56 60160.

TALOUS- JA VELKANEUVONTA

Talous- ja velkaneuvonnan puhelinneuvonta ma . to klo 10.00 - 12.00 numerosta 029 56 60175

Yhteydenotot sähköpostia käyttäen

Oikeusavun virastoposti osoite on ita-uusimaa.oikapu(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Talous- ja velkaneuvonnan virastoposti osoite on ita-uusimaa.velkaneuvonta(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Oikeuslaitoksen sivulla on ohjeet asioinnista oikeuslaitoksen virastoissa. Tällä sivulla on myös ohje sähköpostin liitetiedostojen lähettämisestä sekä ohje turvapostin lähettämisestä


Lisätietoja oikeuslaitoksesta oikeus.fi

 
Julkaistu 17.5.2019