Ajanvaraus ja asiointi

Oikeusaputoimisto on avoinna arkisin kello 8.00 - 16.15.

Ajanvaraus

Oikeusavun vastaanotolle aika on varattava etukäteen. Puhelimitse voi ajan varata toimiston numerosta

Ajanvarauksen voi myös tehdä sähköisesti

Talous- ja velkaneuvonnan ajanvaraus 029 56 61245. Aika vastaanotolle on varattava etukäteen. Talous- ja velkaneuvonnalla ei vielä ole sähköistä asiointia käytössä.

Sähköinen asiointi

Ennen ajanvarauksen tekemistä tai sen jälkeen oikeusapuhakemuksen voi tehdä sähköisesti täyttämällä internetissä oikeushallinnon asiointipalvelussa sähköisen lomakkeen. Lisätietoja asiasta on oikeushallinnon sivuilla Oikeusavun asiointipalvelut ja Oikeusavun sähköinen asiointi.

Sähköiseen asiointiin pääset oheisesta linkistä https://asiointi.oikeus.fi/

Talous- ja velkaneuvonnalla ei vielä ole käytössä sähköistä asiointia.

Puhelinneuvonta

Oikeusapu

Yksinkertaisissa oikeudellisissa asioissa voi neuvoa kysyä myös puhelimitse. Puhelinneuvontaan tulee tehdä ajanvaraus toimiston numerosta.

Talous- ja valkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvonnan puhelinneuvonta arkisin numerosta 029 56 61245

Yhteydenotot sähköpostia käyttäen

Oikeusavun virastopostin osoite on pohjanmaa.oikapu(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Talous- ja velkaneuvonnan virastoposti osoite on pohjanmaa.velkaneuvonta(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Oikeuslaitoksen sivulla on ohjeet asioinnista oikeuslaitoksen virastoissa. Tällä sivulla on myös ohje sähköpostin liitetiedostojen lähettämisestä sekä ohje turvapostin lähettämisestä.

Lisätietoja oikeuslaitoksesta oikeus.fi

 
Julkaistu 11.7.2019