Toimipaikat

Kouvolan toimipaikan sijainti

Kouvolan toimipaikan oikeusapuyksikkö sijaitsee Kauppalankadun varrella oikeus- ja poliisitalossa ensimmäisessä kerroksessa. Oikeus- ja poliisitalo sijaitsee puolestaan Kouvolan paloaseman vieressä.

Sisäänkäynti on rakennuksen kaupunginpuoleiselta sivustalta (C-porras). Rakennuksen edustalla on paikoitustilaa ja 1. kerroksessa sijaitsevaan toimistoomme pääsee vaivattomasti myös pyörätuolilla.

Kartta, katso Googlen kartasta

Kotkan toimipaikan sijainti

Kotkan toimipaikan oikeusapuyksikkö sijaitsee Kotkansaarella valtion virastotalossa ensimmäisessä kerroksessa.

Virastotalo sijaitsee Kotkan kauppatorin vierellä, Kirkkokadun, Laivurinkadun ja Vuorikadun varrella. Oikeusaputoimisto on Vuorikadun puoleisessa osassa, ensimmäisessä kerroksessa. Sisäänkäynti on Vuorikadulta, myös invasisäänkäynti.

Maksuttomia pysäköintipaikkoja on virastotalon vieressä sijaitsevalla pysäköintipaikalla, jonne ajo Vuorikadulta ylös ramppia pitkin, sekä Vuorikadun ja muiden lähikatujen varrella.

Virastotalon vieressä on invapysäköintipaikka.

Linja-autoyhteydet: Ruukinkadulle ajavien paikallisvuorojen lähimmät pysäkit ovat Kauppatorilla, Keskuskadun ja Kirkkokadun varrella. Muut linja-autovuorot ajavat linja-autoasemalle, joka on noin kilometrin päässä.

Rautateitse tultaessa lähin pysähdyspaikka on Sataman seisake Matkustajasatamassa, josta matkaa on noin puoli kilometriä.

Kartta, katso Googlen kartasta

Haminan toimipaikan sijainti

Haminan toimipaikka sijaitsee Haminan kaupungin keskustassa, Linnoituksen uimahallissa, kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti Puistokadulta. Rakennuksessa on hissi.

Pysäköintipaikkoja on lähikatujen varrella. Etäisyys linja-autoasemalta on noin 300 m.

Asiointi Haminan toimipaikassa ainoastaan ajanvarauksella.

 
Julkaistu 18.5.2018