Ajanvaraus ja asiointi

Oikeusaputoimisto on avoinna arkisin kello 8.00 - 16.15.

Ajanvaraus

Oikeusavun ajanvaraus 029 56 60760. Aika vastaanotolle on varattava etukäteen. Ajanvarauksen voi tehdä myös sähköisesti, alla olevan linkin kautta.

Ajanvarauksen voi myös tehdä sähköisesti

Talous- ja velkaneuvonnan ajanvaraus 029 56 60715. Aika vastaanotolle on varattava etukäteen. Talous- ja velkaneuvonnalla ei vielä ole sähköistä asiointia käytössä.

Sähköinen asiointi

Ennen ajanvarauksen tekemistä tai sen jälkeen oikeusapuhakemuksen voi tehdä sähköisesti täyttämällä internetissä oikeushallinnon asiointipalvelussa sähköisen lomakkeen. Lisätietoja asiasta on oikeushallinnon sivuilla Oikeusavun asiointipalvelut ja Oikeusavun sähköinen asiointi.

Sähköiseen asiointiin pääset oheisesta linkistä https://asiointi.oikeus.fi/

Talous- ja velkaneuvonnalla ei vielä ole käytössä sähköistä asiointia.

Puhelinneuvonta

OIKEUSAPU

Pirkanmaan oikeusaputoimiston lakimiehet antavat oikeudellista puhelinneuvontaa siihen soveltuvissa asioissa pääsääntöisesti ajanvarauksen perusteella. Puhelinajan saamiseksi otathan yhteyttä toimipaikkoihimme. Puhelinnumerot löytyvät yhteystiedoista.

Oikeudellinen puhelinneuvo on lyhytkestoinen, lähtökohtaisesti kertaluonteinen apu asiakkaan omaan oikeudelliseen ongelmaan. Ennen neuvon antamista tehdään esteellisyystarkastus. Oikeusaputoimisto arvioi, voidaanko neuvo antaa vai ohjataanko asiakas varaamaan normaalisti aika vastaanotolle.

TALOUS- JA VELKANEUVONTA

Talous- ja velkaneuvonnan puhelinneuvonta arkisin klo 10.00 - 12.00 numerosta 029 56 60715

Yhteydenotot sähköpostia käyttäen

Oikeusavun virastoposti on pirkanmaa.oikapu(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Talous- ja velkaneuvonnan virastoposti osoite on pirkanmaa.velkaneuvonta(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä

Oikeuslaitoksen sivulla on ohjeet asioinnista oikeuslaitoksen virastoissa. Tällä sivulla on myös ohje sähköpostin liitetiedostojen lähettämisestä sekä ohje turvapostin lähettämisestä.

Lisätietoja oikeuslaitoksesta oikeus.fi

 
Julkaistu 9.7.2019