Ajanvaraus ja asiointi

Tampereen toimipaikka (Häkiläpolku 1) on poikkeuksellisesti suljettuna 29.12.2020-03.01.2021. Toimisto palvelee puhelimitse numerossa 029 566 0760 ja sähköisesti pirkanmaa.oikapu(at)oikeus.fi

Ajanvaraus

Oikeusavun ajanvaraus 029 56 60760. Aika vastaanotolle on varattava etukäteen. Puhelimitse ajan voi varata 9:00-11:00 ja 12:30-15:30 välisinä aikoina. Ajanvarauksen voi tehdä myös sähköisesti, alla olevan linkin kautta.

Viraston asiakaspalvelutiski sekä puhelinvaihde palvelee normaalisti klo 8:00-16:15 välisenä aikana.

Ajanvarauksen voi myös tehdä sähköisesti

Talous- ja velkaneuvonnan ajanvaraus 029 56 60715. Aika vastaanotolle on varattava etukäteen. Talous- ja velkaneuvonnalla ei vielä ole sähköistä asiointia käytössä.

Sähköinen asiointi

Ennen ajanvarauksen tekemistä tai sen jälkeen oikeusapuhakemuksen voi tehdä sähköisesti täyttämällä internetissä oikeushallinnon asiointipalvelussa sähköisen lomakkeen. Lisätietoja asiasta on oikeushallinnon sivuilla Oikeusavun asiointipalvelut ja Oikeusavun sähköinen asiointi.

Sähköiseen asiointiin pääset oheisesta linkistä https://asiointi.oikeus.fi/

Talous- ja velkaneuvonnan sähköinen asiointipalvelu löytyy täältä: Talous- ja velkaneuvonan Sähköinen asiointipalvelu

Puhelinneuvonta

OIKEUSAPU

Pirkanmaan oikeusaputoimiston lakimiehet antavat oikeudellista puhelinneuvontaa siihen soveltuvissa asioissa pääsääntöisesti ajanvarauksen perusteella. Puhelinajan saamiseksi otathan yhteyttä toimipaikkoihimme. Puhelinnumerot löytyvät yhteystiedoista.

Oikeudellinen puhelinneuvo on lyhytkestoinen, lähtökohtaisesti kertaluonteinen apu asiakkaan omaan oikeudelliseen ongelmaan. Ennen neuvon antamista tehdään esteellisyystarkastus. Oikeusaputoimisto arvioi, voidaanko neuvo antaa vai ohjataanko asiakas varaamaan normaalisti aika vastaanotolle.

TALOUS- JA VELKANEUVONTA

Talous- ja velkaneuvonnan puhelinneuvonta arkisin klo 10.00 - 12.00 numerosta 029 56 60715

Yhteydenotot sähköpostia käyttäen

Oikeusavun virastoposti on pirkanmaa.oikapu(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Talous- ja velkaneuvonnan virastoposti osoite on pirkanmaa.velkaneuvonta(at)oikeus.fi, johon sähköposti pyydetään osoittamaan. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä

Oikeuslaitoksen sivulla on ohjeet asioinnista oikeuslaitoksen virastoissa. Tällä sivulla on myös ohje sähköpostin liitetiedostojen lähettämisestä sekä ohje turvapostin lähettämisestä.

Lisätietoja oikeuslaitoksesta Talous- ja velkaneuvonan Sähköinen asiointipalvelu

 
Julkaistu 29.12.2020