Oikeusapu: ajanvaraus ja asiointi

Ajanvaraus

Aika vastaanotolle on varattava etukäteen joko puhelimitse tai asioimalla toimistossa henkilökohtaisesti, yhteystiedot pääsivulla. Aikavarauksen voi tehdä myös sähköisesti.

Sähköinen asiointi

Ennen ajanvarauksen tekemistä tai sen jälkeen oikeusapuhakemuksen voi tehdä sähköisesti täyttämällä internetissä oikeushallinnon asiointipalvelussa sähköisen lomakkeen. Sähköiseen asiointiin pääset tästä .

Puhelinneuvonta

Puhelinneuvontaa annetaan yksinkertaisissa, enintään 15 minuutin neuvontaa koskevissa oikeudellisissa asioissa. Puhelinneuvonta-ajan voi varata toimiston numerosta tai sähköisen ajanvarauksen kautta.


Yhteydenotot sähköpostia käyttäen

Virastopostimme sähköpostiosoite on rauma.oikapu(at)oikeus.fi. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Oikeuslaitoksen sivuilta löytyy lisää ohjeita asioinnista oikeuslaitoksen virastoissa.
Ko. sivuilta löytyy myös ohjeita sähköpostin liitetiedostojen sekä turvapostin lähettämiseen.


Talous- ja velkaneuvonta: ajanvaraus ja asiointi

Ajanvaraus

Aika vastaanotolle on varattava etukäteen joko puhelimitse tai asioimalla toimistossa henkilökohtaisesti, yhteystiedotAvautuu uuteen ikkunaanAvautuu uuteen ikkunaan pääsivulla.

Sähköinen asiointi

Sähköinen palvelu on tulossa lähiaikoina. 

Yhteydenotot sähköpostia käyttäen

Virastopostimme sähköpostiosoite on satakunta.velkaneuvonta(at)oikeus.fi. Sähköpostia lähetettäessä (at) -merkki korvataan @ -merkillä.

Oikeuslaitoksen sivuilta Avautuu uuteen ikkunaanAvautuu uuteen ikkunaan löytyy lisää ohjeita asioinnista oikeuslaitoksen virastoissa.

Ko. sivuilta löytyy myös ohjeita sähköpostin liitetiedostojen sekä turvapostin lähettämiseen.

 
Julkaistu 23.8.2019