Pakettiauto Mercedes-Benz Vito Järvenpäässä

Myydään nettihuutokaupalla Mercedes-Benz Järvenpäässä,
kov 2008, rek. IHL-231

Esittely ja tiedustelut:
Arkisin sopimuksen mukaan.
Kihlakunnanulosottomies Jenni Lappalainen puh. 02956 23269, 040 521 7260

Tarkemmat tiedot kohteesta myyntiesitteestä.

Myyntiesite on suuntaa-antava, eikä se ole kattava kuvaus myyntikohteesta. Sen vuoksi ostajien on syytä tutustua myyntikohteeseen ennen tarjouksen hyväksymistä.

Myyntiehdot

Omaisuus myydään huutokaupat.com/780956 -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 29.03.2018 klo 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Ostaja vastaa tarjouksestaan: korkeimman hyväksytyn tarjouksen tehnyt ostaja, joka ei maksa kauppahintaa, voi joutua ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen korvausvastuuseen.

Tarjouksen tultua hyväksytyksi nettihuutokaupassa tulee ostajan heti seuraavana arkipäivänä suorittaa koko kauppahinta Ulosottolaitoksen virkavarain tilille.

Santtu Meller
Kihlakunnanvouti
Järvenpään toimipaikka

Liitetiedostot

»
(pdf, 67 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 8.3.2018