Kevytmoottoripyörä Yamaha MT125A (2016)

Myydään

Myydään ulosmitattu kevytmoottoripyörä Yamaha Mt125A, jonka rekisterinumero on 84-JGU ja käyttöönottovuosi 2016.

Tarkemmat tiedot ajoneuvosta löytyvät liitteenä olevasta myyntiesitteestä ja sen liitteistä.

Linkki myynti-ilmoitukseen: https://huutokaupat.com/2155370/kevytmoottoripyora-yamaha-mt125a-2016

Myyntiehdot

Ulosottovirasto ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen. Korkeinkin tarjous voidaan hylätä ellei tarjouksen hyväksymiselle ole ulosottokaaren säännösten perusteella edellytyksiä. Tarjouksen hyväksymisen yhteydessä ilmoitettua ostajaa ei voi enää myöhemmin vaihtaa ilman uutta luovutusta.

Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen.

Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.

Ulosottomies ilmoittaa korkeimman ostotarjouksen tekijälle, voidaanko tarjous hyväksyä. Mikäli tarjous voidaan hyväksyä, ostaja maksaa koko kauppahinnan tilisiirtona ulosottolaitoksen virkavaraintilille FI61 5000 0120 3927 16. Maksettaessa tulee käyttää viitenumeroa RF3033655300446207. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja. Ostajaehdokkaita kehotetaan tutustumaan hyvin myynnin kohteeseen, myyntiesitteeseen sekä liitteenä oleviin asiakirjoihin.

Ulosottovalitus myynnistä ja myyntiin liittyvästä tai myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa myynnistä lukien. Valitusosoitus liitetään huutokauppapöytäkirjaan.

Jyri Kovalainen, kihlakunnanulosottomies, Oulun toimipaikka

Liitetiedostot

»
(pdf, 362 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 10.9.2020  Päivitetty 11.9.2020