Myydään nettihuutokaupalla omakotitalo Launosissa

Myytävä omaisuus:
Tila Ketala RN:o 1:154, Loppi, Launonen, Kiinteistötunnus 433-404-1-154, osoitteessa Launontie 6, 12540 Launonen. Tarkemmat tiedot myytävästä omaisuudesta sekä myyntiehdoista ilmenevät myyntiesitteestä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Esittely sopimuksen mukaan.
Lisätiedot kihlakunnanulosottomies Sirpa Vornanen, puh.029 562 3384.
Myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.huutokaupat.com kohdenro 734691.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa.

Nettihuutokauppa päättyy 11.3.2018 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen heti maksettava tilisiirtona 20 prosentin osuus kauppasummasta Kanta-Hämeen ulosottoviraston virkavarain tilille. Loppukauppahinnalle ostaja saa tarvittaessa maksuaikaa (4) viikkoa tarjouksen hyväksymisestä. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa.

Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja. Ulosottomies voi hyväksyä taikka hylätä tarjouksen. Omistusoikeuden siirtyminen ja kauppakirjan antaminen edellyttävät, että myynti on lainvoimainen.

Tero Kujala
Kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 269 Kt)
»
(pdf, 2.5 Mt)
»
(pdf, 888 Kt)
»
(pdf, 602 Kt)
»
(pdf, 158 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 6.2.2018  Päivitetty 8.2.2018