Ulosmitattu Caterpillar TH330B kurottaja, käyttöönotto 2007

Tiedustelut:
Kihlakunnanulosottomies Jani Lindfors puhelin 0295624559. Esittely sopimuksen mukaan.

Myyntiehdot:
Kohde myydään nostotarjouksin www.huutokaupat.com, kohdenro 2129989, internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Tarjousten esittämisen määräaika päättyy 27.9.2020 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen. Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava tilisiirtona koko kauppasumma Kanta-Hämeen virkavarain tilille.

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ks. yleiset huutokauppaehdot tarjouksen sitovuudesta ja ostajan korvausvelvollisuudesta. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Muut tiedot:
Kohde on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.


Petri Pitkänen
Johtava kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 1.1 Mt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 31.8.2020  Päivitetty 3.9.2020