Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu rivitalo-osake Lopella

Myytävä omaisuus:
Asunto Oy Lopen Perintörinne -nimisen asunto-osakeyhtiön osakkeet nrot 1-5234, jotka oikeuttavat 2h+k+s (64 m²) suuruisen asuinhuoneiston hallintaan osoitteessa Aunentie 1 A, 12700 Loppi. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:

Sopimuksen mukaan.

Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Sirpa Vornanen, puh. 029 562 3384.

Myyntimateriaali lisäksi netissä sivulla www.huutokaupat.com, kohdenro 1201213

Myyntiehdot:
Kohde myydään huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 20.2.2019 klo 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Sitovia tarjouksia ei voi peruuttaa. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Ostajan on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä suoritettava koko kauppahinta tai käsirahana 5 000 euroa ulosottolaitoksen tilille. Käsirahaksi kelpaa käteinen raha, pankkikortti, pankkishekki ja pankkivekseli. Myös välittömästi tapahtuva tilillepano virkavaraintilille hyväksytään. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla.

Käsirahan suorittanut saa kauppahinnalle maksuaikaa tarvittaessa 20.3.2019 saakka. Maksuajasta sovitaan ostajan kanssa. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa. Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä, ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja. Ulosottomies voi hyväksyä taikka hylätä tarjouksen.

Heidi Korri
Kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 329 Kt)
»
(pdf, 6.1 Mt)
»
(pdf, 180 Kt)
»
(pdf, 3.2 Mt)
»
(pdf, 389 Kt)
»
(pdf, 1.8 Mt)
»
(pdf, 161 Kt)
»
(pdf, 832 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 23.1.2019  Päivitetty 25.1.2019