Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu moottoripyörä Kawasaki, vm. 1999

Etelä-Karjalan ulosottovirasto

Ulosmitattu moottoripyörä Kawasaki, vm. 1999

Nettihuutokauppa www.huutokaupat.com-sivustolla 13.6. - 2.7.2019

https://huutokaupat.com/1382396

Ks. tarkemmat tiedot oheisesta myyntiesitteestä.

Myyntiehdot:

Kohde myydään www.huutokaupat.com -sivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Määräaika tarjousten jättämiselle päättyy 2.7.2019 klo 13.00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Nettihuutokaupan päättymisen jälkeen ulosottomies ilmoittaa korkeimman tarjouksen tekijälle tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Ostajan on maksettava välittömästi koko kauppahinta maksutiedot saatuaan tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Kohde on noudettava kolmen arkipäivän kuluessa kauppahinnan maksamisesta. Jos noutaminen tapahtuu myöhemmin, ostaja vastaa syntyvistä säilytyskuluista.

Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen jättäjä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen korvausvelvollisuuteen.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Jarmo Kiisseli
kihlakunnanulosottomies
Etelä-Karjalan ulosottovirasto

HUOM! Lisäkuvia kohteesta löytyy www.huutokaupat.comin sivuilta, kohdenro 1382396

Liitetiedostot

»
(pdf, 222 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 13.6.2019