Ulosmitattu Traktori Volvo BM, 1978, ja takalevy

Myydään ulosmitattu Traktori Volvo BM, 1978, rekisterinumero 135-IV, sekä takalevy.

Linkki kohteeseen 2233660 Huutokaupat.com -sivustolla:

https://huutokaupat.com/2233660/ulosmitattu-traktori-volvo-bm-1978-ja-takalevy

Esittely sopimuksen mukaan. Esittelyä varten tulee ilmoittautua puhelimitse kihlakunnanulosottomies Teemu Sinisalolle.

Tiedustelut: Kihlakunnanulosottomies Teemu Sinisalo puhelin 029 562 3860

Myyntiehdot:

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Ostajaehdokkaita kehotetaan tutustumaan hyvin myytävänä olevaan kohteeseen, myyntiesitteeseen sekä liitteenä oleviin asiakirjoihin.

Omaisuus myydään siinä kunnossa kuin se myyntihetkellä on.

Kohde myydään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa 15.-29.10.2020 välisenä aikana. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Tarjousten esittämisen määräaika päättyy 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Ulosottovirasto ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.

Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen. Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.

Liitetiedostot

»
(pdf, 164 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 16.10.2020