Ulosmitattu entinen hotelli / palvelukoti Forssassa

Myytävä omaisuus:
Entinen hotellirakennus liittymineen vuokramaalla osoitteessa Saarelankatu 14, 30100 Forssa. Rakennuksen pinta-ala on 5166 m2. Rakennus on ollut hotellikäytössä vuoteen 2013 saakka. Rakennuksessa on aloitettu vuonna 2016 muutostyöt, jossa hotellihuoneita on yhdistetty palveluasumiskäyttöä varten. Työ on jäänyt kesken ja huoneistojen valmiustaso vaihtelee huomattavasti. Rakennuksessa on lisäksi mm. ravintolasali, aulatilat, isot kokoustilat, ravintolakeittiö, takkahuone, saunat ja uima-allas, liikuntatiloja ja varastohuoneita. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä. Ostajaehdokkaiden on syytä huolella perehtyä liitteisiin ja käydä tutustumassa kohteeseen.

Esittely ja lisätiedot:
Esittely sopimuksen mukaan. Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Jaana Lund, puh. 029 56 23594, 050 307 3743.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla (kohdenro 713349) järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 25.2.2018 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Sitovia tarjouksia ei voi peruuttaa. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Mikäli korkein tarjous hyväksytään, korkeimman tarjouksen tekijän on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä suoritettava koko kauppahinta tai käsirahana 10.000 euroa ulosottolaitoksen virkavaraintilille. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Käsirahan suorittanut ostaja saa kauppahinnalle maksuaikaa tarvittaessa enintään neljä viikkoa. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa. Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja.


Jaakko Roudasmaa
Kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 443 Kt)
»
(pdf, 49 Kt)
»
(pdf, 601 Kt)
»
(pdf, 811 Kt)
»
(pdf, 5.6 Mt)
»
(pdf, 3.0 Mt)
»
(pdf, 2.8 Mt)
»
(pdf, 4.6 Mt)
»
(pdf, 3.3 Mt)
»
(pdf, 4.5 Mt)
»
(pdf, 1.4 Mt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 24.1.2018  Päivitetty 31.1.2018