Asunto-osake Uimaharjussa

Myytävä kohde: Asunto Oy Rukanrinne, osakkeet 551 - 669

Osoite: Kutsetintie 12 F, 81200 Uimaharju

Huoneistoon kuuluu keittiö, olohuone, neljä makuuhuonetta, wc, kylpyhuone ja sauna. Asuinpinta-ala 119,0 m² (ei ole tarkistusmitattu).

Asunto-osayhtiön asuinrakennukset sijaitsevat yhtiön omistamalla kiinteistöllä. Yhtiöjärjestyksen mukaan autotallirakennukset ja jätekatos sijaitsevat vuokratontilla. Kylmäkellarissa asuntokohtainen varasto sekä asunnon yhteydessä oma varasto. Yleinen parkkipaikka sekä mahdollista saada erillinen tallipaikka, johon kuuluu oma varasto. Taloyhtiön yhtiöjärjestyksessä on lunastuslauseke, ks. tarkemmin liitteenä olevasta yhtiöjärjestyksestä.

Asunto-osakkeen ostajan vastuulla on tutustua asunto-osakkeen kuntoon ja ominaisuuksiin ennen sitovan ostotarjouksen tekemistä.

Yksilöidyt tarkemmat tiedot löytyvät myyntiesitteestä ja muista liitteistä.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja. Kohde myydään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa 16.9. - 12.10.2020 välisenä aikana. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Tarjousten esittämisen määräaika päättyy 12.10.2020 klo 13.00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.


Linkki myynti-ilmoitukseen: https://huutokaupat.com/2148544/asunto-osake-uimaharjussa


 
Julkaistu 16.9.2020