Myydään nettihuutokaupalla kerrostalokaksio Turengin keskustassa

Myytävä omaisuus:
Asunto Oy Kulkunen -nimisen asunto-osakeyhtiön osakkeet nrot 1536-1829, jotka oikeuttavat 2h+kk (51,5 m2) käsittävän asuinhuoneiston nro 5 hallintaan osoitteessa Ylikyläntie 2 A 5, 14200 Turenki. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
13.2.2019 klo 14:45 huoneistolla.
Lisätiedot Hämeenlinnan perintätiimi, puh. 02956 24587.
Myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.huutokaupat.com kohdenro 1193441.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa.

Nettihuutokauppa päättyy 21.2.2019 klo 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

Korkeimman tarjouksen tekijän on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä suoritettava koko kauppahinta tai käsirahana 5.000 euroa ulosottolaitoksen tilille. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Loppukauppahinnalle ostaja saa maksuaikaa tarvittaessa 21.3.2019 saakka. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko.

Viitekorko on tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa.

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Ostajan on suoritettava osakkeiden myynnistä menevä varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta (käsittäen kauppahinnan ja sen lisäksi taloyhtiölle suoritettavat vastikerästit) verottajalle. Maksusta on esitettävä ulosottomiehelle selvitys ennen kauppakirjan antamista.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä, ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja. Ulosottomies voi hyväksyä taikka hylätä tarjouksen.

Petri Pitkänen
Johtava kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 2.0 Mt)
»
(pdf, 401 Kt)
»
(pdf, 2.5 Mt)
»
(pdf, 1.3 Mt)
»
(pdf, 856 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 17.1.2019  Päivitetty 22.1.2019