Ulosmitattu peruskunnostettava omakotitalo, Urjala

Kohde myydään nettihuutokaupassa os. www.huutokaupat.com, linkki suoraan huutokauppaan:

https://huutokaupat.com/1347949

Myydään:

Peruskunnostettava tilava omakotitalo Salmin taajaman tuntumassa.

Tarkemmat tiedot myytävästä omaisuudesta sekä myyntiehdoista ilmenevät myyntiesitteestä liitteineen.

Myyntiehdot:

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Ostajan on viipymättä tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava käsirahana 5.000 euroa. Käsirahaksi kelpaa välittömästi tapahtuva tilillepano virkavaraintilille, käteinen raha, pankkishekki ja pankkivekseli. Välittömästi tapahtuva tilillepano virkavaraintilille on kuitenkin suositeltavin vaihtoehto. Käsirahaa ei voi maksaa pankki- tai luottokortilla.

Loppukauppahinnalle annetaan tarvittaessa maksuaikaa enintään neljä viikkoa. Ellei kauppahintaa makseta kokonaan tarjouksen hyväksymisen yhteydessä, koko kauppahinnalle on maksettava korkolain 3 §:n 2 momentin mukaisesti korkoa koko maksuajalta maksuajan päättymiseen saakka.

Mikäli maksua ei ole suoritettu määrätyssä ajassa, ostajan on suoritettava

viivästyskorkoa korkolain 4 §:n 1 momentin mukaisesti kunnes kauppahinta maksettu tai uusi myynti suoritettu.

Liitetiedostot

»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 16.5.2019