Myydään nettihuutokaupalla hirsitalo Jokioisilla

Myytävä omaisuus:
Tila Kulma (169-408-1-156) osoitteessa Roimalantie 9, 31600 Jokioinen. Kiinteistöllä vuonna 1935 rakennettu hirsirunkoinen 1 ½ kerroksinen omakotitalo, pohjapinta-ala 70 m². Alhaalla 2 h + k, yläkerrassa kaksi keskeneräistä kesähuonetta. Sauna kellarikerroksessa. Rakennuksessa ei ole ollut peruslämpöä päällä noin vuoteen mikä on saattanut aiheuttaa vahinkoa käyttövesiputkille ja muille vesikalusteille. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely ja lisätiedot:
Esittely sopimuksen mukaan. Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Eija Vihreäsaari, puh. 029 56 23586.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla (kohdenro 734391) järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 11.3.2018 kello 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Sitovia tarjouksia ei voi peruuttaa. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Mikäli korkein tarjous hyväksytään, korkeimman tarjouksen tekijän on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä suoritettava käsirahana 20 % kauppahinnasta, kuitenkin enintään 5.000 euroa ulosottolaitoksen tilille. Käsirahan suorittanut ostaja saa kauppahinnalle maksuaikaa tarvittaessa enintään kuusi viikkoa. Maksuajasta sovitaan ostajan kanssa. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa. Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja. Ulosottovalitus vapaaseen virallismyyntiin liittyvästä päätöksestä ja myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä neljän viikon kuluessa myyntiä koskevan pöytäkirjan postituspäivästä lukien. Päätös myynnistä tehdään viimeistään toisena arkipäivänä huutokaupan päättymisen jälkeen ellei erikseen toisin ilmoiteta. Omistusoikeuden siirtyminen ja kauppakirjan antaminen edellyttävät, että myynti on lainvoimainen. Valitusosoitus liitetään myyntiä koskevan pöytäkirjan yhteyteen.

Pentti Broman
Kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 359 Kt)
»
(pdf, 176 Kt)
»
(pdf, 702 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 6.2.2018  Päivitetty 9.2.2018