Asuntovaunu Kabe SAFIR GLE-KS-35/447, kov -07

Myydään nettihuutokaupalla asuntovaunu Porvoossa

Myytävä omaisuus: Asuntovaunu Kabe SAFIR GLE-KS-35/447, kov -07

Tarkemmat tiedot: Myyntiesite ja kuvat

Tiedustelut: Kihlakunnanulosottomies Joakim Brinkas p.050 4004 397

Esittely: Sopimuksen mukaan

Myyntiehdot: Kohde myydään huutokaupat.com internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 29.9.2020 kello 18.00 tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava tilisiirtona koko kauppasumma Itä- ja Keski-Uudenmaan ulosottoviraston virkavarain tilille.

Muut tiedot: Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä www.huutokaupat.com internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja. Ostaja vastaa tarjouksestaan: korkeimman hyväksytyn tarjouksen tehnyt ostaja, joka ei maksa kauppahintaa, voi joutua ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen korvausvastuuseen.

Muutoksenhaku: Ulosottovalitus huutokauppaan liittyvästä, myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa huutokaupasta lukien. Valitusosoitus liitetään huutokaupasta tehtävään pöytäkirjaan.

Porvoossa 31.8.2020

Joakim Brinkas, kihlakunnanulosottomies
Itä- ja Keski-Uudenmaan ulosottovirasto
Porvoon toimipaikka

Liitetiedostot

»
(pdf, 9 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 31.8.2020