Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu rivitalokolmio Hauhon keskustassa

Tiedustelut ja myyntiesite:
Kihlakunnanulosottomies Juha Honkala puhelin 0295624587. Myyntimateriaali lisäksi netissä sivulla www.huutokaupat.com, kohdenro 2135860.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com, kohdenro 2135860 -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 6.10.2020 klo 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen heti maksettava tilisiirtona koko kauppahinta, tai käsirahana 5.000 euroa. Ulosottolaitoksen ulosottovarojen tilille. Loppukauppahinnalle ostaja saa tarvittaessa maksuaikaa 3.11.2020 saakka. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %.

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ks. yleiset huutokauppaehdot tarjouksen sitovuudesta ja ostajan korvausvelvollisuudesta. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin ilmoittaa, kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Ostajan on suoritettava osakkeiden myynnistä verohallinnolle menevä varainsiirtovero 2 %, ellei hän ole ensiasunnon ostaja. Varainsiirtoveron määrä lasketaan kauppahinnasta, vastikerästien ja huoneistoon kohdistuvien yhtiölainaosuuksien yhteismäärästä.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja.

Petri Pitkänen
Johtava kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 23 Kt)
»
(pdf, 204 Kt)
»
(pdf, 921 Kt)
»
(pdf, 142 Kt)
»
(pdf, 876 Kt)
»
(pdf, 125 Kt)
»
(pdf, 936 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 3.9.2020  Päivitetty 17.9.2020