Myydään nettihuutokaupalla hyväkuntoinen omakotitalo Jokioisilla

Myytävä omaisuus:
Tila Ollila RN:o 2:174, Jokioinen, Minkiö, kiinteistötunnus 169-406-2-174, osoitteessa Lintulanpolku 4, 31600 Jokioinen. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Esittely sopimuksesta.
Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Jaana Lund, puh. 029 56 23594.
Myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.huutokaupat.com, kohdenro 1189304

Myyntiehdot:
Kohde myydään huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 17.3.2019 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Sitovia tarjouksia ei voi peruuttaa. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on heti suoritettava käsirahana 20 prosentin osuus kauppahinnasta ellei ostajaa arvioida selvästi maksukykyiseksi. Käsirahaksi kelpaa käteinen raha, pankkikortti, pankkishekki ja pankkivekseli. Myös välittömästi tapahtuva tilillepano virkavaraintilille hyväksytään. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Käsirahan suorittanut ostaja saa loppukauppahinnalle maksuaikaa enintään kuusi (6) viikkoa huudon hyväksymisestä lukien. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 % . Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa. Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä, ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja. Ulosottomies voi hyväksyä taikka hylätä tarjouksen.

Pentti Broman
Kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 73 Kt)
»
(pdf, 3.1 Mt)
»
(pdf, 555 Kt)
»
(pdf, 801 Kt)
»
(pdf, 99 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 15.1.2019  Päivitetty 17.1.2019