Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu Nissan Qashqai

Etelä-Karjalan ulosottovirasto

Nettihuutokauppa www.huutokaupat.comissa ajalla 5.12.2018 - 2.1.2019

https://huutokaupat.com/fi/v/1141286

Myyntikohde:

Ulosmitattu henkilöauto Nissan Qashqai, vm. 2016. Ks. tarkemmat tiedot oheisesta myyntiesitteestä.

Myyntiehdot:

Kohde myydään www.huutokaupat.com -sivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Määräaika tarjousten jättämiselle päättyy 2.1.2019 klo 13.00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Nettihuutokaupan päättymisen jälkeen ulosottomies ilmoittaa korkeimman tarjouksen tekijälle tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen jättäjä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen korvausvelvollisuuteen.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Terhi Nevalainen
kihlakunnanulosottomies

HUOM! Lisäkuvia ajoneuvosta löytyy www.huutokaupat.comista (kohdenumero 1141286).

Liitetiedostot

»
(pdf, 250 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 5.12.2018