Myydään nettihuutokaupalla iso hirsitalo Forssassa

Myytävä omaisuus:
Tila Pikkumajava RN:o 1:273, Forssa, Forssa, kiinteistötunnus 61-405-1-273, osoitteessa Keskuskatu 6, 30100 Forssa. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Esittely sopimuksesta.
Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Juha Kerkkonen, puh. 029 56 24571.
Myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.huutokaupat.com, kohdenro 1300384.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa.

Nettihuutokauppa päättyy 26.5.2019 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Sitovia tarjouksia ei voi peruuttaa. Ks. yleiset huutokauppaehdot tarjouksen sitovuudesta ja ostajan korvausvelvollisuudesta. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Tarjous on sitova. Ks. ostajan korvausvelvollisuus yleisistä huutokauppaehdoista.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on heti suoritettava käsirahana 20 prosentin osuus kauppahinnasta, ellei ostajaa arvioida selvästi maksukykyiseksi. Käsirahaksi kelpaa käteinen raha, pankkikortti, pankkishekki ja pankkivekseli. Myös välittömästi tapahtuva tilillepano virkavaraintilille hyväksytään. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Käsirahan suorittanut ostaja saa loppukauppahinnalle maksuaikaa 24.6.2019 saakka. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta tällöin viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa. Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin, myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja.

Pentti Broman
Kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 1.1 Mt)
»
(pdf, 3.0 Mt)
»
(pdf, 698 Kt)
»
(pdf, 803 Kt)
»
(pdf, 231 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 8.4.2019  Päivitetty 12.4.2019