Alkuperäinen julkaisija: Valtakunnanvoudinvirasto

Ulosottolaitos mukana Sano ei korruptiolle -kampanjassa

Julkaistu 20.6.2019

Sano ei korruptiolle on kampanja avoimuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Oikeusministeriön koordinoiman kampanjan tavoitteena on lisätä tietoutta korruptiosta ja korruptiontorjunnasta.

Kampanja kannustaa siihen, että organisaatiot sitoutuvat korruptionvastaiseen toimintaan, huomioivat sisäisessä valvonnassaan erilaiset korruption riskit ja laativat tai päivittävät eettiset ohjeensa.

Yhdessä korruptiota vastaan

Kampanjassa mukana olevat yhteisöt ovat sitoutuneet vastustamaan korruptiota ja edistämään avointa, oikeudenmukaista toimintaa.

– On selvää, että ulosottolaitos oikeuslaitoksen osana on mukana korruptionvastaisessa työssä, toteaa valtakunnanvouti Juhani Toukola.

– Korruptio on uhka yhteiskunnan toimivuudelle oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti. Vaikka tilanne Suomessa on hyvä verrattuna moniin muihin maihin, työtä on tehtävä ongelmien poistamiseksi ja estämiseksi, painottaa Toukola.

Seuraa kampanjaa verkossa

Verkkosivuillamme on etusivulla Ei korruptiolle -merkki kertomassa siitä, että olemme mukana kampanjassa. Tutustu kampanjan verkkosivuun osoitteessa korruptiontorjunta.fi.