Myydään nettihuutokaupalla omakotitalokiinteistö purkukuntoisine rakennuksineen Raahessa

Kohde:
Myydään nettihuutokaupalla omakotitalokiinteistö Raahessa (678-415-173-1). Kiinteistön pinta-ala on 0,5 ha ja sillä sijaitsee purkukuntoiset rakennukset.

Tarkemmat tiedot myytävästä omaisuudesta ilmenevät laaditusta myyntiesitteestä ja muista liitteistä.

Tarjouksen jättäminen:
Tarjoukset voit jättää huutokaupat.com-sivustolla (kohdenumero: 1381629). Tarjouksen tekemisen määräaika päättyy 6.8.2019 klo: 19:00 (tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen).

Esittely:
Ei esittelyä. Tutustuminen kiinteistöön omatoimisesti.

Tiedustelut:
Kihlakunnanulosottomies Satu Kukkonen, puh. 040-505 3416

Myyntiehdot:
Omaisuus myydään www.huutokaupat.com internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava koko kauppasumma Ulosottolaitoksen ulosottovarojen tilille FI61 5000 0120 3927 16. Tarkemmat tiedot maksuehdoista on myyntiesitteessä.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty korkein tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan kauppahinnan/käsirahan viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen.

Ulosottomiehellä on oikeus hyväksyä tai hylätä korkein tarjous kahden arkipäivän kuluessa. Ulosottomies pidättää oikeuden pidempään hyväksymis- tai hylkäämisaikaan.

Kauppahinnan lisäksi ostajan tulee suorittaa varainsiirtoveroa 4 % kauppahinnasta ellei vapautusta sen suorittamisesta ole säädetty. Ulosottoviranomainen ei valvo varainsiirtoveron suorittamista.

Satu Luokkanen
kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 240 Kt)
»
(pdf, 400 Kt)
»
(pdf, 80 Kt)
»
(pdf, 17 Kt)
»
(pdf, 22 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 13.6.2019