Myydään nettihuutokaupalla Renault Trafic Minibus, kov. 2006

Myydään nettihuutokaupalla Renault Trafic Minibus, kov. 2006 Järvenpäässä.

Tarkemmat tiedot löytyy myyntiesitteestä.

Esittely: Arkisin sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Kihlakunnanulosottomies Mikko Hannula, puh. 029 562 3270, 050 551 2857

Myyntiehdot

Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 27.02.2018 kello 13.00 tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Ostaja vastaa tarjouksestaan: korkeimman hyväksytyn tarjouksen tehnyt ostaja, joka ei maksa kauppahintaa, voi joutua ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen korvausvastuuseen.

Tarjouksen tultua hyväksytyksi nettihuutokaupassa tulee ostajan heti seuraavana arkipäivänä suorittaa koko kauppahinta Ulosottolaitoksen virkavarain tilille.

Muut tiedot

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Muutoksenhaku

Ulosottovalitus huutokauppaan liittyvästä, myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa huutokaupasta lukien. Valitusosoitus liitetään huutokaupasta tehtävään pöytäkirjaan.

Sanna Mäkelä
kihlakunnanvouti
Järvenpään toimipaikka

Liitetiedostot

»
(pdf, 79 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 9.2.2018