Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu kaupungin käyttöön vuokrattu liikehuoneisto Hätilässä

Myytävä omaisuus:
Asunto Oy Hätilänkulma -nimisen asunto-osakeyhtiön osakkeet nrot 1665-2126, jotka oikeuttavat 308 m2 liikehuoneiston nro 6 hallintaan, osoitteessa Viipurintie 32, 13210 Hämeenlinna. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Esittely sopimuksen mukaan. Kohteessa on hammaslääkäriasema, joten kohteeseen ei voi tutustua omatoimisesti. Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Jani Lindfors, puh. 029 56 24559. Lisätiedot ja myyntimateriaali ja kohteesta lisää kuvia sivulla www.huutokaupat.com, kohdenro1428536.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 22.8.2019 klo 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

Korkeimman tarjouksen tekijän on heti tarjouksen hyväksymisestä suoritettava koko kauppahinta tai käsirahana 5 000 euroa Ulosottolaitoksen ulosottovarojen tilille. Käsirahan suorittanut ostaja saa loppu kauppahinnalle tarvittaessa maksuaikaa 19.9.2019 saakka. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %.

Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ks. yleiset huutokauppaehdot tarjouksen sitovuudesta ja ostajan korvausvelvollisuudesta. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa, kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Ostajan on suoritettava osakkeiden myynnistä menevä varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta (käsittäen kauppahinnan, ostajan vastattavaksi siirtyvät huoneistoon kohdistuvat lainaosuudet ja taloyhtiölle suoritettavat vastikerästit ja kulut) verohallinnolle, josta maksusta on esitettävä ulosottomiehelle selvitys ennen kauppakirjan antamista.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja. Ulosottomies voi hyväksyä taikka hylätä tarjouksen.

Petri Pitkänen
Johtava kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 2.0 Mt)
»
(pdf, 171 Kt)
»
(pdf, 36 Kt)
»
(pdf, 367 Kt)
»
(pdf, 241 Kt)
»
(pdf, 1009 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 23.7.2019  Päivitetty 25.7.2019