Myydään nettihuutokaupalla ulosmitattu saunallinen kerrostalo yksiö Hämeenlinnassa

Myytävä omaisuus:
Asunto Oy Hämeentie 10 -nimisen asunto-osakeyhtiön osakkeet nrot 6646-6987, jotka oikeuttavat 31,5 m2:n suuruisen asuinhuoneiston (1 h+k) hallintaan yhtiön omistamassa kerrostalossa osoitteessa Hämeentie 10 as 17, 13200 Hämeenlinna. Tarkemmat tiedot myytävästä omaisuudesta sekä myyntiehdoista ilmenevät myyntiesitteestä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
22.8.2019 klo 14-14:30 huoneistolla ja muutoin sopimuksen mukaan, kihlakunnanulosottomies Petri Junnikkala, puh. 029 5624567. Lisätiedot ja myyntimateriaali, sekä lisää kuvia sivulla www.huutokaupat.com kohdenro1429588.

Myyntiehdot:
Kohde myydään ulosottokaaren säännösten mukaisesti ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä, ns nettihuutokaupalla, jossa sitovat tarjoukset tehdään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -sivustolla. Tarjousten tekimisen määräaika päättyy tiistaina 27.8.2019 klo 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Tarjous on sitova. Ks. yleiset huutokauppaehdot tarjouksen sitovuudesta ja ostajan korvausvelvollisuudesta.

Ostajan on heti suoritettava käsirahana 5000 euroa, ellei ostajaa arvioida selvästi maksukykyiseksi. Käsirahaksi kelpaa käteinen raha, pankkikortti, pankkishekki ja pankkivekseli. Myös välittömästi tapahtuva tilillepano virkavaraintilille hyväksytään. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Käsirahan suorittanut ostaja saa kauppahinnalle maksuaikaa tarvittaessa 24.9.2019 saakka. Koko kauppahinnalle peritään koko maksuajalta viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %. Viivästyskorosta mainitaan myyntiesitteen liitteenä olevissa yleisissä huutokauppaehdoissa.

Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin ilmoittaa, kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Ostajan on suoritettava osakkeiden myynnistä menevä varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta (käsittäen kauppahinnan ja sen lisäksi taloyhtiölle suoritettavat vastikerästit ja kulut) verottajalle, josta maksusta on esitettävä ulosottomiehelle selvitys ennen kauppakirjan antamista.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja (liitteenä, ks. mm. omistusoikeus, hallinta ja käyttö) ja myyntiesitteessä mainittuja asiakohtaisia myyntiehtoja. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Petri Pitkänen
Johtava kihlakunnanvouti

Liitetiedostot

»
(pdf, 3.6 Mt)
»
(pdf, 41 Kt)
»
(pdf, 493 Kt)
»
(pdf, 137 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
»
(pdf, 46 Kt)
 
Julkaistu 24.7.2019  Päivitetty 29.7.2019